Menü
krabat-a-boszorkanyinas-gyerektv
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2014, okt, 31.
Továbbiak: Gyerekfilmek és Rajzfilmek


Krabat, a Boszorkányinas /1977/

színes, magyarul beszélő, csehszlovák-NSZK animációs film, 73 perc

A történet Lužicén játsszódik, ahol egy szorb fiú, Krabat ide-oda tengődik a vidéken, mígnem egy malomhoz érkezik. A malom ura egy csúf és különc öreg félszemű molnár. Krabat hamarosan rájön, hogy a malmot elvarázsolták és tulajdonosa a fekete mágia legnagyobb mesterének tartja magát. A vén és gonosz varázsló 11 legényt tart fogva, akiket az öreg molnár meg akar tanítani a bűbájosságra. Krabat egy napon megismer egy szép és tiszta lányt, s első látásra beleszeret. Titokban találkoznak. Amint a legények elérik a segédek korát, meg kell vívniuk a varázslóval, s mestervizsgát kell tenniük. No persze egyik sem bír a gonosz varázslóval. Csak a tiszta és hűséges szerelem képes arra, hogy megtörje a gonosz hatalmát…

rendező: Karel Zeman
író: Otfried Preussler
forgatókönyvíró: Karel Zeman
zeneszerző: Frantisek Belfín
vágó: Ivan Matous

Tags: ,


A GyerekTV főbubusa3 hozzászólássa Krabat, a Boszorkányinas /1977/

 1. Farkas Levente

  Tisztelt Vezetőség!
  Felregisztráltam az oldalra, de amikor bejelentkezem vissza dob a videóhoz és mikor el akarom inditani akkor megint azt kéri hogy jelentkezzem be újra.
  Kérem segitsenek.

  • Arcsibárd

   Tisztelt Farkas Levente!

   A regisztrációnál megadott e-mail címét valószínűleg rosszul adta meg, így engedelmével a hozzászólásnál megadottra cseréljük. A felhasználói neve aktiválásra került kb. egy órával ezelőtt, így már be lehet jelentkezni. Ha további probléma merülne fel, kérjük írjon a support@gyerektv.hu email címre!

 2. Gyetven Dóra

  Kedves Vezetőség!
  Regisztráltam az oldalra, de amikor bejelentkezem vissza dob a videóhoz és mikor el akarom inditani akkor megint azt kéri hogy jelentkezzek be újra.
  Kérem segitsenek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑