Menü
estaban-a-nap-gyermeke-gyerektv
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, nov, 22.
Továbbiak: A Titokzatos Aranyvárosok, Rajzfilmsorozatok


A Titokzatos Aranyvárosok – Esteban, a Nap Gyermeke

A ’82-es francia-japán rajzfilmsorozat, A titokzatos aranyvárosok a nagy felfedezések idején játszódik. Az izgalmas kalandokat és igazi barátságokat is bemutató “aranymadaras” mesesorozat 1. évadának, 1. részét láthatod most, melynek címe: Esteban, a Nap gyermeke.

Leírás:

Megismerhetjük kis főhősünket, Estebant, valamint felvonul majdnem a teljes “állandó szereplőgárda”, akiket a későbbi részekben is viszontláthatunk: Mendoza, Pedro, Sancho, Zia és Gomez parancsnok is.

Azon kívül, hogy láthatunk gyönyörű reneszánsz-kori utcarészleteket(még magát Izabella királynét is), Esteban egy parádés felvonulás fénypontjaként “előhívja” a Napot, mielőtt az eső elárasztaná egész Barcelonát. Ezek után – Mendoza jóvoltából – megismerhetjük a fiú múltját, és a medáljának a történetét…

Tags: , ,


A GyerekTV főbubusa6 hozzászólássa A Titokzatos Aranyvárosok – Esteban, a Nap Gyermeke

 1. darvin42

  mert nem tudom megnezni a video????

 2. Rubenbaba

  Lehetetlenség belépni ha mégis sikerűl min félóra bróbálkozás egyszerűbb akkorha ameg osztó oldalonnézemmeg

 3. tavfuto

  Nem kicsit klikk-magnet az oldal.. szép dolog gyermekekről lehúzni a pénzt! a belépés 10-20 perc mire beléptet, ez nyilván új és új oldalmegnyitás, ami az oldal üzemeltetőjének pénzt jelent! Aztán kiderül, hogy külső megosztó van belinkelve, amit amúgy simán megnézhet az ember! Szégyen az ilyen oldal! szégyen! legalább jeleznétek, hogy nem saját anyag,saját szerveren! akkor nem reggelne az ember! egy gyerekoldalnál ez szerintem kötelező lenne!

  • Arcsibárd

   Kedves tavfuto barátunk!

   Kezdjük azzal, hogy ha kicsit görget az oldal aljára, rögtön feltűnik, a velős leírásunk “A GyerekTV 2011 nyarán indult el, azzal a céllal, hogy összegyűjtse az elsősorban régebbi jó rajzfilmeket, meséket. Jelenleg 50-nél is több rajzfilmkategóriában keresgélhetsz és természetfilmeket is nézhetsz, a videómegosztóknak köszönhetően! :)”

   Folytassuk azzal, hogy az oldal átalakulása előtt 3-4 darab reklám volt az oldalon, most már csak 1 db található. A regisztrációt elég egyszer megtenni és azt követően az összes mesét meglehet tekinteni.

   Kérem adjon videómegosztó linkeket, így közvetlenül, hogy hol találom a Don Quijote de la Mancha rajzfilmsorozat 2. évadának 1. részét, az Ormányos Család 1. évadának 12. részét, illetve a Kenguk Juniors 1. évadának 48. részét! :) A videómegosztókra sok minden felkerül, de meg is kell ám találni azokat, kategorizálni, ami nem kis utánajárás. A mesék nagyjához ráadásul leírást is készítünk, hogy könnyebben tájékozódjanak a kedves kismanók.

   Végszóban azt tudom nyugodt szívvel mondani, hogy kinek a pap, kinek a papné. Az internet szabad, azt tesz, amit jónak lát! :)

   Szép hétvégét,
   Arcsi

 4. KnjGyor

  A video nem magyar NYELVŰ

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑