Menü
a-demon-colopfalui-gyerektv
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, jul, 22.
Továbbiak: Az Elsüllyedt Világok, Rajzfilmsorozatok


Az Elsüllyedt Világok – A Démon Cölöpfalui

A Föld alatt élő Arkádia népének Napuk, a Shagma ad életerőt, aminek ereje fogyatkozni kezd… Az 1985-ös francia Az Elsüllyedt Világok mesesorozat 1. évadának, 3. részét nézheted most meg, amely A démon cölöpfalui címmel büszkélkedhet!

Leírás:

Az elsüllyedt világok körül a föld mélyében a Shagma tovább lüktetett, de mióta Shagshag és a Shagik nem törődnek a város takarításával Árkádiában az élet napról-napra nehezebb, a múzeum ajtaja rosszul működik, a számítógépet a rozsda eszi. A gyerekek próbálnak természetes módot találni, hogy megjavítsák a múzeum ajtaját.

Arkana, Spartacus, Bob és Rebacca Shagshag fedélzetén egy időzónák közti zuhatagba került és eljutottak egy néphez, kik cölöpfaluban éltek. E nép kórumot, azaz kagylókat ad a lagúna szellemének, hogy a démon ne háborgassa őket. Egy tengeri kígyónak látszó mechanikus gép volt a démon, ami egy másik rétegből származott. Rebeccáék megismerkedtek Ataroával, a cölöpfalu egyik lakójával, aki aggódott, hogy a tengeri démon nem hagyja élni őket. Shagshag és a Shagik átfúrták ezt a hengeres acélgépet, hogy áthatolhassanak a rétegen és megtudták, hogy miért van ott az a “kígyó”…

Tags: , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑