Menü
a-mogokhok-torvenye-gyerektv
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, aug, 03.
Továbbiak: Az Elsüllyedt Világok, Rajzfilmsorozatok


Az Elsüllyedt Világok – A Mogokhok Törvénye

A Föld alatt élő Arkádia népének Napuk, a Shagma ad életerőt, aminek ereje fogyatkozni kezd… Az 1985-ös francia Az Elsüllyedt Világok mesesorozat 1. évadának, 6. részét nézheted most meg, amely A mogokhok törvénye címmel büszkélkedhet!

Leírás: 

Árkádiában a föld alá süllyed világban a Shagma tovább lüktet, lehetséges, hogy holnap felrobban, hőseink mégis folytatják útjukat bár a mogokhok törvénye kegyetlen. Shagshag, a jó öreg árkádiai űrhajó elfáradt a hosszú utazásban és a hegyek között leszállt. Spartacus, Bob, Arkana és Rebbeca sílécet húztak, hogy megnézzék a hófödte táj rejt-e valamiféle élelmet. A helybéli Meo és unokája Mira füstölt hússal kínálták Spartacusékat, mert azt gondolták róluk, ők a tűz urai akik végre eltudják űzni a mogokhokat. Telente, amikor pusztáikon nem jutnak ennivalóhoz, a mogokhok a falura törnek, kifosztják a magtárakat, elvisznek minden gabonát. Meo falujában élők azt gondolják, hogy a moghokok legyőzhetetlenek, így mindenki az erdőbe húzódik.

Ugyan Arkanáék nem a tűz urai, de egy-két csellel segítenek legyőzni a hatalmas állataikon közlekedő mogokhokat, akik mindig párosával támadnak.

Tags: , ,


A GyerekTV főbubusa



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑