Menü
az-eszkimok-szent-jelvenye-gyerektv
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, okt, 02.
Továbbiak: Az Elsüllyedt Világok, Rajzfilmsorozatok


Az Elsüllyedt Világok – Az Eszkimók Szent Jelvénye

A Föld alatt élő Arkádia népének Napuk, a Shagma ad életerőt, aminek ereje fogyatkozni kezd… Az 1985-ös francia Az Elsüllyedt Világok mesesorozat 1. évadának, 21. részét nézheted most meg, amely Az eszkimók szent jelvénye címmel büszkélkedhet!

Leírás:

A Föld mélyében a Shagma tovább lüktet, hőseink fáradhatatlanul keresik a titkát. Messze, nagyon messze Árkádiától meglepő dolgot fedeznek fel, az eszkimók szent jelvényét. Shagshag a kalózok elől menekülve egy újabb rétegbe ért, ahol elektromos viharba kerülve egy szakadékba zuhant. Spartacus segítségért indult a jégsivatagban és találkozott két helybéli eszkimóval, akik a vendégbarátság törvénye szerint falujukba hívták Spartacust, Arkanát, Bobot, Rebeccát, Biket és Bakot.

Spartacus igen furcsának találta, hogy egy eszkimófaluban nem igluházakat, hanem fémházakat látott, így barátaival együtt kicsit utánanézett a környéknek. Bob és Rebecca barátságot kötött két hasonló korú eszkimógyerekkel, melynek lánytagja viselte nyakában az eszkimók szent jelvényét…

Tags: , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑