Menü
gog-es-magog-gyerektv
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, okt, 14.
Továbbiak: Az Elsüllyedt Világok, Rajzfilmsorozatok


Az Elsüllyedt Világok – Góg és Magóg

A Föld alatt élő Arkádia népének Napuk, a Shagma ad életerőt, aminek ereje fogyatkozni kezd… Az 1985-ös francia Az Elsüllyedt Világok mesesorozat 1. évadának, 24. részét nézheted most meg, amely Góg és Magóg címmel büszkélkedhet!

Leírás:

Arkana és társai el akartak jutni Árkádiába minél előbb, ezért a legrövidebb utat választották, az pedig Góg és Magóg kapuján át vezet. Arkana a Shagshag fedélzetén már érezte a Shagma lüktetését, azonban egy láthatatlan fal zárta el az Árkádia felé vezető utat. Shagshag próbált kutatni a memóriájában, de nem talált semmit. Arkana így gyalog indult tovább megkeresni az átvezető utat, addig nem nyugszik amíg át nem megy rajta. Egy fehér főnix szállott Arkanahoz, ki Magóg néven mutatkozott be és kérte az árkádiai teremtményt tartson vele és bízzon meg benne, mert csak ő ismeri “álmai kapujának” titkát.

Spartacusnak időközben eszébe jutott a hely, a zenélő sivatag mondája; különös hely, az emberek a föld alá húzódtak,  mert a zengő hang szinte elviselhetetlen. A monda szerint rég meghalt emberek lelke jajgat a föld alatti barlangokban. A főnix azt kérte Arkanatól, hogy tegye vissza a követ a helyére és a zengő hangot adó hangvilla abbahagyja a zajt és a vasajtó kinyílik…

Tags: , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑