Menü
jegvilag-gyerektv
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, aug, 19.
Továbbiak: Az Elsüllyedt Világok, Rajzfilmsorozatok


Az Elsüllyedt Világok – Jégvilág

A Föld alatt élő Arkádia népének Napjuk, a Shagma ad életerőt, aminek ereje fogyatkozni kezd… Az 1985-ös francia Az Elsüllyedt Világok mesesorozat 1. évadának, 10. részét nézheted most meg, amely a Jégvilág címmel büszkélkedhet!

Leírás:

Az elsüllyedt világ körül a Shagma tovább lüktetett. Arkana, Spartacus, Bob és Rebecca a Shagshag fedélzetén keresi, milyen út vezet az elsüllyedt világok Árkádiájából az elfelejtett Huzuks felé. A csapat a -60 fokos shagmikus éjszaka középén repült Jégvilág csupajég belsejében, mely vidéket még sosem melegített fel napsugár. Jégvilág szívében van egy átjáró Árkádia város felé, Árkádia mondabeli kapui közül az egyik a Hajnal Kapuja, amit Arakné, egy óriáspók őriz.

Shagshag hőszabályozó ellenállásai a nagy hidegnek már nem álltak ellen és a belseje bezúzmarásodott, Bob és Spartacus iglut épített neki, hogy felmelegedjen. Arkánékat egy delfin tolta el az Araukania III. nevű hajóhoz, ahol lakmároztak egy jót. A kapitány nélküli hajó elvitte az Árkádiát kereső csapatot arra a helyre, ahol a vezetővel találkozhatnak, aki átviheti őket a Hajnal Kapuján…

Tags: , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑