Menü
shagshag-megbolondul-gyerektv
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, aug, 27.
Továbbiak: Az Elsüllyedt Világok, Rajzfilmsorozatok


Az Elsüllyedt Világok – Shagshag Megbolondul

A Föld alatt élő Arkádia népének Napuk, a Shagma ad életerőt, aminek ereje fogyatkozni kezd… Az 1985-ös francia Az Elsüllyedt Világok mesesorozat 1. évadának, 12. részét nézheted most meg, amely a Shag Shag megbolondul címmel büszkélkedhet!

Leírás:

Amikor az árkádiai gyermekek a múzeum képei alapján megismerkedtek múltjukkal Shagshagnak is eszébe juttatták  hogy valaha ő is tudott repülni és a nagy földomlás óta részt vett számos expedícióban. Shagshag most is hűségesen segíti Arkanát és társait. Spartacus jól ismerte a különböző földrétegeket, de eddig nem merte elvinni Arkanát és társait olyan átjáróba, amelyből még senki nem tért vissza. Shagshag és a csapat egy hasadékhoz értek, amely átjáró volt a rétegek között, ám minden nemzetközi utazó tudta róla, hogy nagyon veszélyes, ellenben ha sikerül átjutni rajta jóval előbb érhetnek Árkádiába.

Most Shagshagon volt a világ szeme, ugyanis a rétegeket összekötő hasadékban nagy erejű nyomások és légáramlatok uralkodtak, így ügyes manőverezésre volt szükség. Az út elején Shagshag nagyon szépen vette az akadályokat, azonban az öreg masinát elkapta a sebesség heve és megbolondult. A tudathasadásos Shagshag bezárta Bobot a vezérlőkamrájába és azt gondolta Árkádiába van…

Tags: , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑