Menü
a-nevetogorcs-gyerektv
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, jul, 26.
Továbbiak: Cápali és Cápeti, Rajzfilmsorozatok


Cápali és Cápeti – A Nevető Görcs

Az 50- 60- 70-es évekbeli nyomozói “illattal” átitatott francia rajzfilmsorozat, kettő vízalatti nyomozópárosról szól, akik különféle bűntények, lopások és gaztettek felderítésén fáradoznak. A Tengeropoliszban tevékenykedő Cápali és Cápeti most az 3. részben nyomoznak, mely A nevető görcs címet viseli!

Leírás:

Tengeropolisz a kereskedelem fővárosa, ezt a megtisztelő nevet amely hét tengeren is túljutott, híres üzletnegyedéről a Menettelről kapta. Itt minden olyan simán megy, mintha csukamájolajjal kenték volna meg és így térül meg a befektetett halpénz. Egy nevetőgörcsöt okozó ajándék robbant fel.

Soha még olyan sötét hangulat nem nehezedett Tengeropoliszra. Félelem, rettegés, bizalmatlanság mindenütt  aki nevetni merészelt arra mindenki rossz szemmel nézett, mondani sem kell, hogy a helyzet Cápalit hallatlan mértékben nyugtalanította. A polgármester megbízta Cápalit és Cápetit  hogy derítsék ki, ki a nevettető. Ez az ügy azonban meghaladták az erejüket, nem ismertek sok részletet, így nem haladtak előre, azonban egy torta csapódott Cápali arcába és az annak ízéről eszébe jutott a cirkuszból elűzött Emánuel

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑