Menü
csokis-chips
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, ápr, 18.
Továbbiak: Csipet-Csapat, Rajzfilmsorozatok


Csipet Csapat – Csokis Chips

Chip és Dale a két híres mókuska, 3 barátjukkal együtt alkotják meg a Csipet-Csapatot. Most a Disney rajzfilmsorozat  38. részét tekinthetjük meg, a Csokis chipset, Lipi és Sziporka legnagyobb örömére.

Tartalom:

A Csipet Csapat tagjainak is szüksége van néha a pihenésre, így Sziporka, Kvarg Lipi, Zümzüm, Chip és Dale vakációzni ment az Amazonas esőerdeibe, ahol találkoztak egy bizonyos Tito Manuel Hidalgo Jones állattal és két arapapagájjal, akik nem tudták, hogy éjszakánként hova tűnnek el gyökerestül a kakaófák. Éjszaka aztán egy moszkitóraj támadta meg őket, amik Chip kivételével mindenkit megcsíptek. Az édességdiétára fogott Chip arra lett figyelmes, hogy az erdői állatai, a turisták és a Csipet Csapat többi tagja is azon munkálkodott, hogy a kakaófákat gyökerestül kiássák és elszállítsák, mindezt agyhallott formában. A kismókus követi a kakaófák útját a folyón és vízesésen át, egészen a barlangig, ahová a “zombik” letették fákat, egy aranyálarc mögé bújt idegen dobszólójára.

Másnap reggel Chip, a teljesen normális és rendkívül fáradt csipettársainak megmutatta a barlangot, ahová cipelték a kakaófákat. A barlangban egy titkos átjáró volt, így a Csipet Csapat egy titkos helyre jutott, ahol hatalmas üstök voltak tele forró, finom csokoládéval. Ezt az egész tervet egy bizonyos Heinrich von Cukorsüveg eszelte ki, aki megtalálta a csokoládék ősi receptjét. Heinrich agyzsibbasztó juice-t itatott a moszkitókkal, kik aztán jól megcsípték a gyanútlan áldozatokat, így az ingyen munka is megvolt…

Tags: , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑