Menü
prehiszterikus-kisallat
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, már, 25.
Továbbiak: Csipet-Csapat, Rajzfilmsorozatok


Csipet Csapat – Prehisztérikus Kisállat

Chip és Dale a két híres mókuska, 3 barátjukkal együtt alkotják meg a Csipet-Csapatot. Most a Disney rajzfilmsorozat  32. részét tekinthetjük meg, a Prehisztérikus kisállatot, Lipi és Sziporka legnagyobb örömére.

Tartalom:

Dale folyamatosan vitte haza a Csipetotthonba az utcán talált állatokat, hogy lehessen egy kis kedvence. Ezúttal viszont nem akármilyen állatot vélt felfedezni a csipogó hangú mókus, ugyanis egy kis méretű dinóval hozta össze a sors, akit rögtön meg is mentett, az őt üldöző hisztis gyerektől. A Sandinek elnevezett kis dinoszaurusz egy tojás alakú űrhajóval érkezett a Földre, de elmondja a saját szavaival is rövid történetét a Csipet Csapatnak:

“Galaxis egy másik messzi-messzi pontjáról jöttem. Évmilliók óta élünk azon a bolygón, egy mocsaras síkság közelében városokat építettünk maguknak, hol a közösségünk tökéletes harmóniában él együtt, évezredek óta nem voltak háborúk, s így érintetlenül őriztük meg azt, amit őseink ránk hagytak. Az idők során a dinó tudósaink szorgos munkája révén, magas fejlettségű társadalmat hoztunk létre, s a tudósok egyik fő szakterülete, a galaxis titkainak kifürkészése volt, amihez megalkottuk a saját űrprogramunkat. Az egyik bolygó, amelyen úgy találták, minden életfeltételek megvannak, az a bolygó amit ti Földnek neveztek. Évmilliókkal ezelőtt egy flottányi űrhajót küldtünk ki az űrbe, hogy derítsék fel a Föld nevű bolygót, rádiókapcsolatot tartottunk fel velük, ám nem sokkal azután, hogy leszálltak a bolygón, a kapcsolat váratlanul megszakadt. Űrprogramunk csődje miatt felhagytunk a bolygók további feltérképezésével és felfüggesztettük az űrkutatásokat, én azonban elszántam magam arra, hogy kiderítem mi történt az őseimmel, így aztán miután jó nagy adag élelmiszerrel megtöltöttem az utolsó űrhajót, kilőttem magam az űrbe, hogy megtudjam mi lett velük, csakhogy az űrhajómat dinoszaurusztojásnak nézték és elvitték a természettudományi múzeumba.”

Aztán kiderült, hogy valami itt a Földön óriásira növesztette őket Sandi őstársait, de ahogy a testük növekedett az agyuk egyre kisebb lett és végül egészen gügyévé váltak…

Tags: , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑