Menü
franklin-takaroja-gyerektv
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, aug, 27.
Továbbiak: Franklin, Rajzfilmsorozatok


Franklin – Franklin Takarója

Franklin egy teknős, aki saját maga hozza rendbe a dolgokat, amikor helytelenül cselekszik. A ’97-es kanadai mesesorozat 1. évadának, 6. epizódjának, 2. részét láthatod most, melynek becses címe: Franklin takarója. Medve nagyon örül, hogy megnézed a barátjáról szóló mesét! :)

Leírás:

Franklin teljesen egyedül le tud csúszni a domboldalon, el is tud aludni egyedül, ha mesét mondanak neki, jó éjszakát puszit kap és megvan a kék takarója. A kis teknős kimosatta mamájával a kopott és foltos kék takaróját, hogy Teknős nénihez tiszta pléddel mehessen. Franklin éppen aludni készült, amikor észrevette, hogy kedvenc takarójának nyoma veszett, pedig nagyon sok mindent átélt már vele. A kis teknős és plüsskutyája Sam nem félt a takaró alatt az óriási villámoktól és égdörgésektől, amikor úgy összeveszett medvével a takarója akkor is megvigasztalta és túl sok retek evése után a takaró elmulasztotta a hasfájását is.

Franklin átment Medvéhez, Hódhoz és Rókához hátha látták kedvenc kék plédjét, de barátai sajnos nem tudtak segíteni neki. A kis teknős pótlásképpen papája régi kedvenc takaróját csomagolta be az útra, de a konyhában nagyon büdös szag áradt valahonnan…

Tags:


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑