Menü
tummi-szerelmes
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, jan, 30.
Továbbiak: Gumimacik, Rajzfilmsorozatok


Gumimacik – Tummi Szerelmes

A középkorban játszódó Gumimacik amerikai rajzfilmsorozat, 91. részét a Tummi szerelmest tekinthetjük most meg, Cubbi és az összes gumimaci  örömére!

Tartalom:

Tummi még nem tudja milyen szerelmesnek lenni, de miután meghallotta Grammitől, hogy még étvágya sincs olyankor az embernek, gondolta valami undok nyavalya lehet. Drekmoreban Igthorn herceg már a századik szerelmes levelet írja, imádott átoki nőjének, Lédi Vészinek, aki mindig visszaküldte a neki írott leveleket, hiszen egyáltalán nem szeret senkit a világon, csakis önmagát. A henceg várába jött egy mozgóárus, nevezetesen Kence Fica, aki rengeteg mágikus dolgot árult, többek között szerelmi bájitalt is, amit rögtön meg is vásárolt Igthorn, de a varázsló-jövendőmondó figyelmeztette: “cseppjétől szerelemre gyúl a hölgy aziránt, akit elsőként meglát, bárki legyen is az!”

Lédi Vészi hazafelé menet közben, elfogta az éppen a szerelemről elmélkedő Tummi macit, hogy megszerezhesse a gumimacik varázskódexét! Igthorn annyira sietett az ő “lédijéhez” szerelmi bájitallal a kezében, hogy összeütközött a szíve-hölgyét és Tummit szállító lovaskocsival, a bájital pedig kiömlött. Lédi Vészi valóban szerelmes lett, méghozzá Igthorn mindenesébe, a Gyagyás Tódvartba, Tummi pedig Vészibe habarodott bele rögvest, mikor ráömlött a mágikus ital. Most “lábtörlő” Tódi dőzsölhetett a kényeztetésben  amit Igthorn mindenáron igyekezett megakadályozni, Tummi pedig még a varázskódexet is elvitte Vészinek, csak hogy viszontszeresse őt a gonosz boszorka, amit Graffi és Grammi próbált megakadályozni…

Tags: , , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑