Menü
utazas-medvediaba
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2012, sze, 16.
Továbbiak: Gumimacik, Rajzfilmsorozatok


Gumimacik – Utazás Medvédiába

A középkorban játszódó Gumimacik amerikai rajzfilmsorozat, 70. részét az Utazás Medvédiába-t tekinthetjük most meg, Cubby és az összes gumimaci  örömére!

Tartalom:

Rémes vihar, égzengés heteken át tartott, vízözön árasztotta el az egész földet. Már Medvédiát, az ősgumimacik legendás városát is pusztulás fenyegette, úgy látszott elvész minden, de egy bátor varázsló talált a Nagykódexben egy varázsigét, amivel sikerült lecsöndesíteni a tomboló vihart, így megmentette a földet a teljes pusztulástól.” – Mesélte el Tummi a kis Cubbi macinak, majd ezután nagy zajra lettek figyelmesek: Graffi épp próbálta megjavítani Grummi számára az ősmacik által hátrahagyott szövőszéket, hogy új abroszt készíthessen a “guminyanya”. Mivel az ezermester Graffi ezúttal nem tudta életre kelteni a szövőgépet megnézte a Nagykódexben, hogyan tudná helyrehozni azt. A választ megtalálta, de a világításhoz szánt gyertyát a Kódexen felejtette így az porrá égett , a sok tudás, hagyomány, mind hamuvá lett.

Ezután határozta el Graffi, hogy Cabbival együtt ellátogat Medvédiába, a Nagy könyvtárba, ahol remélhetőleg találni fog egy másik kódexet. Amikor odaértek találkoztak egy másik gumimacival, Szederinda kamarással, a vár gondnokával, akinek jól meggyűlt a baja a lidércekkel, akik Lady Vészi-nek keresték a kódexet…

Tags: , , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑