Menü
az-alkalmassagi-teszt-gyerektv
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, aug, 29.
Továbbiak: Hé Arnold!, Rajzfilmsorozatok


Hé Arnold! – Az Alkalmassági Teszt

Hé, Arnold, amerikai rajzfilmsorozat 3. évadának, 9. epizódjának, 1. részét, Az alkalmassági tesztet ülhetjük végig, hogy jobb kedvre derülhessünk!

Leírás:

Arnoldék osztályfőnöke, Mr. Simmons alkalmassági tesztet osztott ki a gyerekeknek, hogy egy kis segítséget kapjanak mivel foglalkozzanak, majd felnőttkori életükben. A tanár úr nem pont a legalkalmasabb gyerekre bízta a felmérések beszedését, Jenci ugyanis “hírnevét” öregbítendő, elejtette a tesztlapokat. Másnap meglettek az eredmények és kiderült, hogy Arnoldból külföldi nagykövet, Pheobeből idegsebész, Geraldból műsorvezető, Haroldból pénzügyi szakember, kiváló politikus és költő, Helgából pedig egy erdei munkás avanzsálódhat.

Helga igencsak csodálkozott, hogy a felmérés teljesen más pályát jövendöl számára, mint ahogy ő azt gondolta volna. A gügye Harold is nézett egy nagyot, amikor kiderült, hogy milyen csúcsszakmáknak nézhet elébe. Helga eldobta költői tollát és készült a falusi, tájszólásos erdei életre, Harold pedig elkezdett tervezni, számolni és komolyodni. Mr. Simmons meglepődött a két gyereke drasztikus változásán ezért ismét megtekintette Harold és Helga felmérését…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑