Menü
a-hullamzo-ujj-feledes-gyerektv
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, jul, 31.
Továbbiak: Kung Fu Panda – A Rendkívüliség Legendája


Kung Fu Panda – A Hullámzó Ujj Feledés

Kung Fu Panda és az Őrjítő Ötös újabb ellenségekkel néz szembe, a Sárkányharcos válásához felé vezető út fáradtságos. A Kung Fu Panda – A rendkívüliség legendája, a népszerű kungfuzó panda egész estés meséjéből készült amerikai rajzfilmsorozat, melynek most a 1. évadának, 5. részét láthatod, címe: A hullámzó ujj feledés.

Leírás:

Po már alig várta, hogy végre új mozdulatok, titkos ütéseket és szuper védekezéseket tanulhasson meg a szent tekercsekből. Shifu mester figyelmeztette a gombócevő sárkányharcost, hogy a titkos tekercseket sorrendben, elejétől a végéig szabad elolvasni. Po-t azonban nem érdekelte, hogy teából hogyan lehet mutatós szappanokat készíteni, így véletlenszerűen egy másik tekercset választott, amiben a dühöngő ököl kivédése pálcikával “használati utasítása és a hullámzó ujj feledés bemutatása volt. A hullámzó ujj feledés kitörli az áldozat rövidtávú memóriáját, így Po hullámzó ujjait kihasználva megmenekült az Őrjöngő Ötös kérdéseitől és a takarítástól. Ám a sárkányharcos panda nem tudta, hogy ha egymás után, többször alkalmazza a fogást az emlékek maguktól is halványulni kezdenek, amíg lélegezni is elfelejt az áldozat.

Vipera, Sáska, Majom, Daru és Tigris teljesen elfelejtették, hogy hol vannak, kik ők, mi a foglalkozásuk, ami pont kapóra jött a bosszút álló “kiszámíthatatlan megtorlás repülő bambuszmadarán” érkezett Taotai-nak. Taotai azt hazudta az amnéziás Ötös-nek, hogy ő a kung-fu mesterük és Shifu a gonosz zidióta és Po a szövetségese, aki el akarja pusztítani a Béke Völgyét. Shifu mester elvitte Po-t a Rejtélyes barlangba, ahol a hullámzó új feledés ellenszere olvasható: “A felejtés úgy vonható vissza, hogy az áldozat fejére ütjük az emlékezés alabástrom edényéből vett agyagot“. Ehhez Po-nak végigmenni kellett mennie a határtalan agónia folyosóján, majd Vipera alias Spagetti, Majom alias Bamba, Sáska alias Kis Töplincs, Tigris alias Bajszos Cicamica és Daru alias El Storko fejét célba vennie…

Tags: , , ,


A GyerekTV főbubusa



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑