Menü
a-rinocerosz-bosszuja-gyerektv
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, aug, 28.
Továbbiak: Kung Fu Panda – A Rendkívüliség Legendája


Kung Fu Panda – A Rinocérosz Bosszúja

Kung Fu Panda és az Őrjítő Ötös újabb ellenségekkel néz szembe, a Sárkányharcos válásához felé vezető út fáradtságos. A Kung Fu Panda – A rendkívüliség legendája, a népszerű kungfuzó panda egész estés meséjéből készült amerikai rajzfilmsorozat, melynek most a 1. évadának, 12. részét láthatod, címe: A rinocérosz bosszúja.

Leírás:

Ha már a sárkányharcos napját ünnepli a Béke Völgye, Po elkéredzkedett Shifu mestertől megnézni a faluban, hogy folyik az ünnepi készülődés. Po a papájához is ellátogatott, de Mr. Ping elpanaszolta “kicsi” fiának, hogy az üzlete előtt egy hőbörgő rinocérosz elűzi a vevőit.

A Hundun névre hallgató rinocérosz elmondta Ponak, hogy régebben börtönőr volt a Chorh-Gom börtönben, az első sorban állt a Tai Lung elleni védelmi vonal első sorában. Miután Tai Lung megszökött a sárkányharcos legyőzte, elvesztették miatta az egyetlen foglyukat, majd a Chorh-Gomt bezárták, majd előbb a munkáját vesztette el, majd a házát, a feleségét, a gyerekeit, két kecske barátját és egy Hao-Chu tartományból származó papucsot. Hundun a sárkányharcos jött megkeresni, hogy bosszút álljon.

Po nem árulta el, hogy ő a sárkányharcos, helyette munkát és szállást szerzett a rinocérosznak és megtanított neki egy két kung-fu fogást, de még az Őrjöngő Ötös és saját gyengeségeit is elfecsegte Hundunnak. Amikor fény derült a titokra Hundun az örvénylő hiúz rúgással támadt sárkányharcos segítőjére…

Tags: , , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑