Menü
a-szerelem-halojaban-gyerektcv
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, aug, 08.
Továbbiak: Kung Fu Panda – A Rendkívüliség Legendája


Kung Fu Panda – A Szerelem Hálójában

Kung Fu Panda és az Őrjítő Ötös újabb ellenségekkel néz szembe, a Sárkányharcos válásához felé vezető út fáradtságos. A Kung Fu Panda – A rendkívüliség legendája, a népszerű kungfuzó panda egész estés meséjéből készült amerikai rajzfilmsorozat, melynek most a 1. évadának, 7. részét láthatod, címe: A szerelem hálójában.

Leírás:

Sáska segítségkérő üzenetet kapott volt menyasszonyától, Hao Ming-től. Sáska túlságosan ragaszkodott hozzá, hogy egyedül térjen vissza szülőfalujába, így Shifu mester megbízta Po-t, hogy kövesse lopakodó módban. A sárkányharcos panda azt hitte másfél napig észrevétlen marad, de Sáska jól tudta, hogy a nyomában van, aki elárulta miért nem szerette volna, ha vele megy bárki is. Sáskát néhány évvel ezelőtt Hao Ming otthagyta az oltár előtt és hogy bosszút álljon, azt hazudta ő a sárkányharcos. Po megengedte barátjának, hogy használhassa a sárkányharcos titulust, ő maga a Sáska sánta, félszemű segédjét játszotta el.

Persze nem ment minden simán, ugyanis színre lépett Hao Ming volt vőlegénye, Dosu és fütyülő segédje Sai So, akik párbajra hívta a “sárkányharcos” Sáskát…

Tags: , , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑