Menü
borton-panda-gyerektv
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, aug, 12.
Továbbiak: Kung Fu Panda – A Rendkívüliség Legendája


Kung Fu Panda – Börtön-panda

Kung Fu Panda és az Őrjítő Ötös újabb ellenségekkel néz szembe, a Sárkányharcos válásához felé vezető út fáradtságos. A Kung Fu Panda – A rendkívüliség legendája, a népszerű kungfuzó panda egész estés meséjéből készült amerikai rajzfilmsorozat, melynek most a 1. évadának, 8. részét láthatod, címe: Börtön-panda.

Leírás:

Ősidők óta nem használta senki Lei Lang titkos, harci kalapácsát, aki kézbe veszi pusztító erő birtokába jut. Néhány éve egy gátlástalan, gonosztevő Tong Fu birtokába került, így Shifu mesternek és az Őrjítő Ötösnek visszakellet szerezniük, mielőtt elpusztította volna az erejét. Kegyetlen harc volt, de végül az Őrjöngő Ötös nyert és a harci kalapács ismét biztos helyre került. Vagyis csak azt hitték, mert Shifu rájött, hogy ami a Jáde Palota termében volt az csak másolat, az igazit Tong Fu elrejtette, mielőtt börtönbe zárták, ha megszökik és megkeresi megtizedeli a Béke völgyét.

Shifu megmutatta Po-nak a színes tojásokat varázsköveket, amik erős koncentrációt követően áttudják változtatni gazdájukat. Po megakarta mutatni, hogy ő is tud ravasz, fortélyos és leleményes lenni, így megfogta a követ és Shenggé, egy börtönből szökött kecskévé változtatta magát, hogy a börtönben kiszedje Tong Fu-ból, hova rejtette Lei Lang kalapácsát. Po-nak nagy nehezen sikerült beilleszkednie Shengként, Tong Fu-nál és a kroki banditáknál, de sárkányharcos énje nem tudott titkolózni…

Tags: , , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑