Menü
jo-kroki-rossz-kroki-gyerektv
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, aug, 04.
Továbbiak: Kung Fu Panda – A Rendkívüliség Legendája


Kung Fu Panda – Jó Kroki, Rossz Kroki

Kung Fu Panda és az Őrjítő Ötös újabb ellenségekkel néz szembe, a Sárkányharcos válásához felé vezető út fáradtságos. A Kung Fu Panda – A rendkívüliség legendája, a népszerű kungfuzó panda egész estés meséjéből készült amerikai rajzfilmsorozat, melynek most a 1. évadának, 6. részét láthatod, címe: Jó kroki, rossz kroki.

Leírás:

Po beleesett egy mély gödörbe, ahonnan Fung, a krokibanditák vezére húzta ki. Fung cserébe azt kérte a naív sárkányharcos pandától, hogy szabadítsák ki a bátyját Jong birodalmából, Fung ezt mondta: “A bátyja túrázni indult néhány kis krokókkal a Béke völgyének déli részére, de valószínűleg betévedtek Jong Sung Jai Kai Chow területére, mert mire felocsúdott vérszomjas őrök leütötték, elvonszolták és többé nem tért vissza.

Fung addig könyörgött Po-nak, míg bele nem egyezett a túszmentő akcióba. Fung és Po jól megértették egymást a Jong úr területére vezető úton, megértették egymás problémáját. Amikor végre megérkeztek Jong Sung Jai Kai Chow palotájába Fung csak egy kis dobozt hozott a “bátyja” kiszabadításához…

Tags: , , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑