Menü
lancreakcio-gyerektv
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, jul, 27.
Továbbiak: Kung Fu Panda – A Rendkívüliség Legendája


Kung Fu Panda – Láncreakció

Kung Fu Panda és az Őrjítő Ötös újabb ellenségekkel néz szembe, a Sárkányharcos válásához felé vezető út fáradtságos. A Kung Fu Panda – A rendkívüliség legendája, a népszerű kungfuzó panda egész estés meséjéből készült amerikai rajzfilmsorozat, melynek most a 1. évadának, 4. részét láthatod, címe: Láncreakció.

Leírás:

Két legendás harcos elindult, hogy szembenézzen a veszéllyel úgy vágtak át a sűrű ködön, egy veszélyes, gonosz vajon. A két jóbarát sok mindent megélt aznap, egy eposzi menetelést, egy árulással teli küldetést. A közeli üzletben elfogyott a barátság karkötő és az egyik, amúgy sem lett volna hajlandó viselni, de a legfélelmetesebb ellenféllel még nem néztek szembe, Yang úrral. Fizetniük kellett Yang úrnak, a mogorva szobortisztítónak, majd visszatérni a jutalommal, Shifu kedvenc rubinberakásos Oogway oszlopával, mely piszkosan meredezett az idő, a por és a ráhullott, megszáradt vízszemek támadása után. Ekkor útjára indult a  pompás körmenet…

Po és Tigris viszik Shifu mester kedvenc oszlopát, de a haramiák megtámadják őket, akiket a műemlékben található rubin érdekel a leginkább. A krokik bilincset tettek a sárkányharcos panda és a tigris karjára, ami eleinte igencsak megnehezítette a dolgukat a harcban és a közlekedésben, de aztán….

Tags: , , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑