Menü
ping-nagymester-gyerektv
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, sze, 01.
Továbbiak: Kung Fu Panda – A Rendkívüliség Legendája


Kung Fu Panda – Ping Nagymester

Kung Fu Panda és az Őrjítő Ötös újabb ellenségekkel néz szembe, a Sárkányharcos válásához felé vezető út fáradtságos. A Kung Fu Panda – A rendkívüliség legendája, a népszerű kungfuzó panda egész estés meséjéből készült amerikai rajzfilmsorozat, melynek most a 1. évadának, 13. részét láthatod, címe: Ping nagymester.

Leírás:

Po vigyázott apja étteremére, amíg Ping úr tésztákat szállított házhoz. Az étterembe betért három gyanús alak, akik először töredelmesen, aztán fenyegető stílusban kérték a sárkányharcost, hogy mutasson nekik pár titkos kung fu fogást. Természetesen Po jól helyben hagyta a betolakodókat, de egyúttal apja éttermét is sikerült “átrendeznie”. Shifu mester felajánlotta Ping-nek, hogy amíg restaurálják kifőzdéjét, ellakhat egy darabig a Jáde Palotában, de Ping úr jócskán visszaélt a vendégszeretettel és a szent helyen nyitotta meg tésztaéttermét. Po-nak el kellett küldenie apukáját, akit a három bitang (a sárkányharcos panda jól elagyabugyált) Shifu mesternek hitt és elrabolták.

Ping úr nem igazán szerette a kung fu-t, így nem is tudta azt tanítani, viszont amíg a Jáde palotában volt látta Shifu Chao Wa kombinációját, amitől megdermed az áldozat…

Tags: , , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑