Menü
zivatarban
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2012, jul, 03.
Továbbiak: Nils Holgersson Csodálatos Utazása a Vadludakkal


Nils Holgersson – Zivatarban

Magyarországon 1988-tól kezdték sugározni a svéd-szlovák-japán rajzfilmsorozatot, Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal címen. Most a Nils-es kaland 7. részét, a Zivatarban-t nézheted most meg, Pocok és Akka örömére!

Tartalom:

Nils Holgersson kezdte kapiskálni, mit is tesz az, hogy már nem tartozik az emberek közé. Mennyi mindennek kellett búcsút mondania; nem játszhat többé igazi gyerekekkel, kitudja látja-e még szülőházát és a kedves udvart. Ahhoz pedig bizonyosan kétség sem fér, hogy az egész világon nem akad majd lány, aki hozzámenne feleségül. Egy gúnár hátáról tekintett le szülőföldjére és a szíve elnehezült, de amint megpillantotta az alatta elsuhanó esőfelhőket, már el is felejtette bánatát. Régebben, amikor még csak lentről nézegette a felhőket, nem talált bennük semmi különöset, de így, hogy maga is köztük repül, így már egészen más volt.

Zivatarban Akka  egy tóra szállt le a vadludakkal, Mártonnal, Nilssel és Pocokkal együtt. Nils és Pocok azonban a kíváncsiságtól vezérelve, elmentek a tóhoz közeli városba, hogy egyenek egy jót. Természetesen nem úszták meg feltűnés nélkül az ottlévőségüket és egy kislány biciklijének kosarában utaztak egy házacskához, ahol finom levest ittak és sült halat ebédeltek. Természetesen a játék sem maradhatott ki a sorból, így Nils és Pocok a tintaitatóval libikókázott, de ez majdnem a vesztüket okozta. Nils és Pocok visszatértek a vadludakhoz. Veszélyes kalandjukról “elfejtettek” beszámolni nekik, másnap reggel mind elröpültek délkeleti irányba…

Tags: , , , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑