Menü
a-tolvaj-tyukok-gyerektv
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, dec, 04.
Továbbiak: Patrick, a Postás, Rajzfilmsorozatok


Patrick, a Postás – A Tolvaj Tyúkok

Patrick, a városka postása és macskája Jess mindenhová bekopognak, levelet, csomagot, ajándékot, üzenetet és örömet hoznak mindenki számára. Most a ’81-ben készült angol bábfilmsorozat, Patrick, a postás 1. évadának, 2. részét “kézbesítheted” végig. A magyar címe: A tolvaj tyúkok.

Leírás:

Egy napfényes reggel Patrick szokás szerint elindult kézbesítő körútjára. A furgonja tele volt levelekkel és csomagokkal, egyszer csak meg kellett állnia, Alf Thompson terelgette át a birkáit az úton. A birkák áttértek a legelőre, így aztán Patrick tovább hajthatott, legközelebb a fali iskolájánál állt meg. A gyerekek éppen gyülekeztek, ugyanis éppen egy kiállításhoz gyűjtöttek anyagot, Charlie Pringle például egy csokor virágot szedett, Lucy Selby egy kosár tojást hozott, Tom Pottage napos csibékkel érkezett. A nézelődés közben Patrick egészen megfeledkezett a levelekről, de jött már Bill Thompson egy csésze teával, Bill pedig bevitte a leveleket.

Patrick jól haladt a kézbesítéssel, mivel gyönyörű idő volt bezárta a furgont, s úgy döntött Thompsonék közelében egy dombon fogyasztja el a tízóraiját, a nagy melegtől azonban Patrick jól elálmosodott. Mrs. Thompson tyúkjai azonban igencsak ébren voltak és fölkeltette érdeklődésüket a nyitott fedelű ételes doboz, sőt mellette a villogó kulcscsomó is…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑