Menü
egy-jo-kis-remisztgetes
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, sze, 10.
Továbbiak: Phineas és Ferb, Rajzfilmsorozatok


Phineas és Ferb – Egy Jó Kis Rémisztgetés

A nyár örök Phineas és Ferb világában. Az Disney által készített amerikai rajzfilmsorozat 1. évadának, 9. epizódjára szegezheted a tekinteted, mely az Egy jó kis rémisztgetés címet kapta. Nézd végig, különben Kacsacsőr Kerry nem áll jót magáért! :)

Leírás:

Phineas és Ferb elhatározták, hogy kikezelik barátnőjüket, Isabellát a csuklásból és megépítik minden idők legfélelmetesebb kastélyát. Candace rögtön hívta anyukáját, hogy közölje vele mire készülnek fiacskái, de Linda mama Jeremy szüleinél volt éppen, mert ott tartották a heti könyvklub délutánt. Candace nagyon megörült, amikor Jeremy elhívta magukhoz, csak ne lett volna ott a tündi-bündi, gonosz kis teremtés, Jeremy húga…

Dr. Doofenshmirtz titkos rejtekhelyformájú D betűvel jelölt szigetére vonult vissza, ami valójában nem is az övé volt, hanem a tanítóé, a nagy Destruktív professzoré, akit legújabb tervének megvalósítása közben kaptak el, fel akarta gyújtani a Napot. Mielőtt bezárták volna, Destruktív prof. megkérte Doofenshmirtz-et egy szívességre, hogy ne fedezzék fel a búvóhelyét, összes titkával együtt gyújtsa fel a Napot, de Doofy lebeszélte, így inkább a búvóhelyét pusztítja el, amit új masinájával a Porlasztórátorral fog megtenni.

Vajon sikerül elmulasztani Isabella csuklását és Doofy-nak sikerül megtalálnia rakétájához a slusszkulcsát? :)

Tags: , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑