Menü
itt-az-ido-gyerektv
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, aug, 29.
Továbbiak: Phineas és Ferb, Rajzfilmsorozatok


Phineas és Ferb – Itt Az Idő!

A nyár örök Phineas és Ferb világában. Az Disney által készített amerikai rajzfilmsorozat 1. évadának, 7. epizódjára szegezheted a tekinteted, mely az Itt az idő! címet kapta. Nézd végig, különben Kacsacsőr Kerry nem áll jót magáért! :)

Leírás:

Phineas és Ferb a természettudományi múzeumban is feltalálta magát: a “A Korszakok Szerkentyűi” kiállításon volt egy be nem fejezett időgép, amit anno a 19. századi tudós, Xavier Onassis épített. A két testvér nekiállt bütykölni a. Kacsacsőr Kerry egy kővé dermedt Monogram őrnaggyal találta szembe magát, így annak asszisztense közölte, hogy Doofenshmirtz megint sántikál valamiben.

Dr. Doofenshmirtz a seattle-i gonosz géniusz expón találkozott egy másik titkosügynökkel, Péterrel a Pandával, akivel “szépen” megutálták egymást, ráadásul kudarcba fullasztotta legújabb fagyasztógráfos tervét is. Mivel Doofenshmirtznek már nem volt szüksége K ügynökre, Kerry élete üressé vált.

Phineas és Ferbnek sikerült működésre bírniuk az időgépet, majd visszamentek a múltba jó 300 millió évet, ahol egy vérszomjas T-rex kezdte üldözni őket és a véletlenül ott termett Candace-t is…

Tags: , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑