Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, dec, 06.
Továbbiak: Gyerekfilmek és Rajzfilmek


Kutyahideg /2006/

színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 120 perc

Jerry egy tudóscsoport túravezetője az Antarktiszon, nyolc szánhúzó kutyájával a legkeményebb hidegben is teljesítik a küldetést. Ám amikor az évszázad vihara közeledik, evakuálják a bázist. Abban a hitben, hogy a kutyákért 3 óra múlva visszajönnek, Jerry kiköti a nyolc ebet. A visszatérést azonban a vihar meghiúsítja. Jerry képtelen beletörődni a helyzetbe, és minden követ megmozgat, hogy visszamehessen.

rendező: Frank Marshall
forgatókönyvíró: David DiGilio
zeneszerző: Mark Isham
operatőr: Don Burgess
jelmeztervező: Jori Woodman
producer: Patrick Crowley, David Hoberman
vágó: Christopher Rouse

Tags: , ,


A GyerekTV főbubusa2 hozzászólássa Kutyahideg /2006/

 1. forgacstunde

  Ha lehetne kérni,azt szeretném,ha a szerzői jogvédelem miatt letiltott filmek,rajzfilmek teljesen törölve lennének az oldalról,vagy legalább jelölve ,hogy lássuk még mielőtt elindítanánk?Nagyon bosszantó,amikor rátalálunk valamire amit szeretnénk megnézni,és amikor rákattintunk,akkor van csak kiírva hogy letiltva.Én itt áradozok az unokámnak,hogy ezt nagyon régen mennyire szerettük,és milyen aranyos kis történet,a gyerek meg sír,mert már a 10.rajzfilmet sem tudjuk megnézni.Pedig egy-egy csendes pihenőt nagyon el lehetne tölteni.
  Köszönöm a Megértésüket!

  • Arcsibárd

   Kedves Tünde!

   Köszönjük az észrevételét, hamarosan átnézzük az oldalon található beágyazott videókat, és más forrásból pótoljuk azokat, így továbbra is elérhetőek maradnak. 🙂

   Arcsi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑