Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, Júl, 24.
Továbbiak: A Biblia Gyermekeknek - Újszövetség, Rajzfilmsorozatok


A Biblia Gyermekeknek – Újszövetség – Megkerült az Elveszett

Megkerült az elveszett

Megkerült az elveszett

Biblia Gyermekeknek – Újszövetség a Bibliához hűen mutatja be Jézus életét és főbb cselekedeteit. Az Újszövetséget ábrázoló amerikai rajzfilmsorozat 4. részét szemlélheted meg, aminek címe: Megkerült az elveszett.

Leírás:

A nagybeteg Jónást Jézus meggyógyítja, és a férfi hazamegy Jeruzsálembe, hogy húgát, Mirjamot megkeresse. Mirjamot, aki rossz, tisztátalan életet él, egy jó ember megsegíti és a lány új életet akar kezdeni, de gonosz gazdája elveszi a pénzét. Ám Jónás meggyőzi az asszonyt, hogy Jézus segítségével mentse meg a lelkét. “Nem azoknak kell az orvos akik egészségesek, hanem azoknak akik betegek.” “Volt egy asszony akinek volt 10 ezüstje, észrevette, hogy egyet elveszített, megtalálta, összehívta barátnőit és szomszédait és nagyon örült, így örülnek Isten angyalai, ha csak egyetlen bűnös is megtérül.

Volt egyszer egy pásztorfiú akinek volt 100 báránya. Egy nap észrevette, hogy egy báránya eltűnt. Ott hagyta a 99-et és kereste azt az egyet. Mire megtalálta a bárányt, hazasietett vele, összehívta a barátait és szomszédait. Örüljetek – mondta – mert megkerült az elveszett bárányom. Bizony mondom nektek, éppen így nagyobb öröm lesz a mennyek országában egy megtértül bűnösön, mint 99 igazon, akinek nem kell megtérnie.

Tags: , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑