Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, aug, 02.
Továbbiak: A Varázslatos Iskolabusz, Rajzfilmsorozatok


A Varázslatos Iskolabusz – A Bomlasztó Brigád

Sok kisgyerek szeretne utazni Miss Mitzi varázslatos, felfedező kirándulásaira, különleges iskolabuszán! A varázslatos iskolabusz egy ismeretterjesztő rajzfilmsorozat, mely fantasztikus helyekre kalauzolja el a nézőt. Most a kanadai mesesorozat 1. évadának, 6. részét vételezheted szemügyre, ami A bomlasztó brigád címmel büszkélkedhet!

Leírás:

Wanda nyerte az osztály minden idők legundorítóbb, legpocsékabb rothasztó versenyét, amiért Miss Mitzi egy facsemetét ajándékozott neki. Wandának eszébe jutott, hogy a házuk melletti  lepusztult telekre ültetheti facsemetéjét, ahol csak korhadt fák és kiszáradt növények vannak. Miss Mitzi -, hogy bebizonyítsa az a telek milyen gazdag élőlényekben – elvitte a gyerekeket varázslatos iskolabuszán és összezsugorodva, testközelből csodálhatták mi köze az életnek a rothadáshoz. Egyes gombák száraz rönkökön nőnek, amik vékony gyökereket eresztenek a farönk belsejébe, néha teljesen átszövik azt. A gyökerek megeszik a farönköt, segítve ezzel a  korhadásukat.

Egy korhadt farönkben bizony vidámpark, étterem, hulladék-újrahasznosító központ és egy Wandaland is rejtőzik. Sok kis élőlény lakik benne, akik a természet bomlasztó brigádja. A bomlás nélkülözhetetlen dolog a természetben, a bomlás a természetes újrahasznosítása, a régiből új dolog keletkezik…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑