Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, aug, 10.
Továbbiak: A Varázslatos Iskolabusz, Rajzfilmsorozatok


A Varázslatos Iskolabusz – A Kísértetház

Sok kisgyerek szeretne utazni Miss Mitzi varázslatos, felfedező kirándulásaira, különleges iskolabuszán! A varázslatos iskolabusz egy ismeretterjesztő rajzfilmsorozat, mely fantasztikus helyekre kalauzolja el a nézőt. Most a kanadai mesesorozat 1. évadának, 8. részét vételezheted szemügyre, ami A kísértetház címmel büszkélkedhet!

Leírás:

Miss Mitzi és osztálya ellátogattak a híres mély, alt hangú énekesnő és hanggyűjtő, az Cornelia K. professzorasszony házába, amit hangmúzeummá alakítottak át. Carlosnak pont jókor jött a látogatás, ugyanis kreált egy hangszert a hangversenyre, ami nyeklett hangon kívül mást nem tud produkálni. Az éjszaka közepén Carlos és a több kisdiák kicsit kísértetiesnek találták a hangmúzeumot, de aztán rájöttek, hogy a félelmetes hangokat sok száz dolog okozhatja.

A magas hangokat olyasmik kelti ami gyorsan rezeg, a mélyeket pedig, ami lassan rezeg. Olyan ez a rezgés, mint amikor kavicsot dobunk a tóba, a hullámok egy pontból indulnak ki és mindenfelé terjednek. A hang rezgés és a levegőben új terjed, mint a hullám, akkor különféle rezgések különféle hangokat adnak.

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑