Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, Júl, 29.
Továbbiak: A Varázslatos Iskolabusz, Rajzfilmsorozatok


A Varázslatos Iskolabusz – Békaügetésben

Sok kisgyerek szeretne utazni Miss Mitzi varázslatos, felfedező kirándulásaira, különleges iskolabuszán! A varázslatos iskolabusz egy ismeretterjesztő rajzfilmsorozat, mely fantasztikus helyekre kalauzolja el a nézőt. Most a kanadai mesesorozat 1. évadának, 5. részét vételezheted szemügyre, ami a Békaügetésben címmel büszkélkedhet!

Leírás:

A többiek muslicákat, nyuszikat, követ, leguánt, hörcsögöket, Vanda meg egy Bella nevű békát hozott a tanulmányi bemutatóra. Miss Mitzi figyelmeztette Vandát, hogy Bella békának nem a felfújható medence és a Donald kacsás bögre jelenti az otthont, hanem a kinti, biológiai környezete. Arnold nyitva hagyta az ablakot, amin egyből kiugrott Bella, így Mitzi néni eldöntötte a Varászlatos Iskolabusz békaügetésbe formálódik.

A gyerekek megtudják, hogy táplálékra minden növénynek és állatnak szüksége van az élőhelye körül és a fa csodálatos élőhely, ahol madarak és mókusok biztonságban tudhatják magukat a “tigrisféléktől”. Vanda rájött, hogy a növényeket rovarok pusztítják, a rovarokat megeszik a halak, a gőték és a békák, ám a halakat és békákat megeszik a szürke gémek, mind ugyanannak a táplálékláncnak a része, de Bellának olyan az élőhelye, ahol el tud bújni, van tere, csendes vize és lehetősége, hogy icipici brekegő porontyokat nevelhessen, biztonságban….

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑