Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, Sze, 11.
Továbbiak: A Varázslatos Iskolabusz, Rajzfilmsorozatok


A Varázslatos Iskolabusz – Denevéres Történet

Sok kisgyerek szeretne utazni Miss Mitzi varázslatos, felfedező kirándulásaira, különleges iskolabuszán! A varázslatos iskolabusz egy ismeretterjesztő rajzfilmsorozat, mely fantasztikus helyekre kalauzolja el a nézőt. Most a kanadai mesesorozat 2. évadának, 4. részét vételezheted szemügyre, ami a Denevéres történet címmel büszkélkedhet!

Leírás:

Miss Mitzi ezúttal a tanulói szüleit vitte el egy klassz tanulmányi kirándulásra, de Ralphie-t nagyon izgatta, hogy Mitzi néni átváltozott Drakula Mitzi-vé és átakarja változtatni a szülőket denevérré. A gyerekek így különleges tanítónénijük és szüleik után mentek a Lizzy járgányon. Miss Mitzi egy denevéres kastélyba vitte a szülőket, hogy megmutassa nekik milyen nagyszerűen egyszerű állatok is a denevérek. A denevérek éjszaka beleolvadnak a sötétbe, hogy az ellenség ne vegye őket észre. A denevérek ürüléke, a guanó kitűnő természetes trágya és a bőregerek kitűnő anyák, többszáz denevér közül is felismerik sajátjukat a hangja után.

Ralphie denevérré változtatta a varázslatos iskolabuszt, így közelebbről is megszemlélhette osztálytársaival milyen hasznos állat is denevér, aki megeszi a kártevőket. A gyerekek rájöttek, hogy amikor a hang visszaverődik a denevér észleli az akadályt és nem megy neki. A visszaverődő hanggal tájékozódnak, a visszhanggal méri be a tárgyak helyét, a denevér nem a szemével lát, hanem a fülével. Éjszaka különösen szeretnek vadászni a denevérek, mert a sötétben is megtalálják a zsákmányukat és nem azért mert félnek az emberektől….

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑