Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, ápr, 09.
Továbbiak: Argai Herceg, Rajzfilmsorozatok


Argai Herceg – A Fáraó Amulettje

Az Argai herceg című francia rajzfilmsorozat oroszlánfejű hőse sok gyerkőc kedvencévé vált a 2000-res évek elején, amikor a hajnali órákban adta az egyik kereskedelmi tévé! Az időutazásos kaland 8. részét tekintheted most meg, melynek címe: A fáraó amulettje.

Tartalom:

New York, 2075-ben a Sötét Úrnő, a nagyhatalmú kegyetlen boszorkány uralkodik a jövő világán. Úgy szerez halhatatlanságot, hogy, hogy fiatal lányokat varázsol el és ellopja szépségüket, fiatalságukat. Argai herceg jegyesét, Angelicát is elvarázsolja, Argai haragra lobban és elindul, hogy megmentse szerelmesét, majd egy villámcsapás után New Yorkba kerül, 2075-be. Lángész Oszkár, a nyomozó,  Barnabás, a segédje és Moony, a titkárnője befogadják a herceget és segítséget nyújtanak neki.

Hugsley időgépén visszamennek a középkorba, megtalálják jóslatok könyvét és másolatot készítenek róla, minden egyes vers annak az ellenszernek egyik elemét adja meg, amivel megtörhetik a Sötét Úrnő varázslatát és felébreszthetik Angelicát. A Sötét Úrnő érzi a veszélyt és a könyv segítségével megpróbálja megakadályozni, hogy hőseink sikerrel járjanak és megtörjék a varázslatot. Ennek ellenére barátaink megszerzik a mandragórát, az első alkotórészt. Az Úrnő éktelen haragra gerjedt, keresteti Pashát, akiről tudja, hogy menedéket nyújt hőseinknek.

A szent sírban, a holtak városában, hol a Napisten fia nyugszik a tiltott útvesztő egy tárgy és benne a kulcs fekszik” – szól a versrejtvény, amit Oszkár, Barnabás és Hugsley rövid idő alatt megfejt. Argai herceg, Oszkár és Barnabás  az időgép segítségével visszamegy Egyiptomba, 1250-be, hogy a piramisok valamelyikében megtalálhassák a fáraó amulettjét, amit még a bebalzsamozáskor tettek az elhunyt uralkodó mellé, hogy megvédje azt a betegségektől és a gonosz varázslatoktól. Robot Varangy és időleges segítői próbáltak keresztbe tenni hőseinknek, azonban se nekik, se a Sólyom Isten álarcát viselő Sötét Úrnőnek nem sikerült megakadályozni, hogy Oroszlánfejűék megszerezzék az amulettet…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑