Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, Már, 28.
Továbbiak: Argai Herceg, Rajzfilmsorozatok


Argai Herceg – A Hosszú Utazás

Az Argai herceg című francia rajzfilmsorozat oroszlánfejű hőse sok gyerkőc kedvencévé vált a 2000-res évek elején, amikor a hajnali órákban adta az egyik kereskedelmi tévé! Az időutazásos kaland 5. részét tekintheted most meg, melynek címe: A hosszú utazás.

Tartalom:

A középkorban Argai hercegnek tudomására jut, hogy jegyese egy varázslat nyomán álomba zuhant. Mialatt a megoldást keresi egy régi jóskönyvben, amiben az egész sorsa megvan írva, villámcsapás éri és eltűnik. New Yorkban tér magához, majdnem 1000 évvel később. Lángész Oszkár, a nyomozó, Barnabás, a segédje és Moony, a titkárnője segít neki elrejtőzni, ám a Sötét Úrnő, a nagyhatalmú gonosz boszorkány, aki a jövő világát uralja, el akarja fogni a herceget, különben a vesztébe is kerülhet.

Miután elmenekülnek a szörnyű Börtönbolygóról Oszkárék a Földre mennek, hogy megkeressék Hugsley Barns időgépét. Varangy, aki szörnyen dühös, amiért a Királynő egy robotra cserélte, segít nekik megtalálni a gépet és felfedi úrnője szörnyű titkát, miszerint sok fiatal lányt mérgezett meg, így nyerve örök életet és  Oriale királynő és a Sötét Úrnő egy és ugyanaz. Hőseinknek sikerül elszökniük a rendőrség elől és az időgép fedélzetén a középkorba érkeznek. A kolostorban megtudják egy megkínzott lovagtól, hogy Gergely barát éppen érkezésük előtt ment el Párizsba és magával vitte a jóskönyvet is, mivel túl sok titkot árulna el. Párizsba indulnak hát, de a Sötét Úrnő a sarkukban van…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑