Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, máj, 03.
Továbbiak: Argai Herceg, Rajzfilmsorozatok


Argai Herceg – A Kelták Földjén

Az Argai herceg című francia rajzfilmsorozat oroszlánfejű hőse sok gyerkőc kedvencévé vált a 2000-res évek elején, amikor a hajnali órákban adta az egyik kereskedelmi tévé! Az időutazásos kaland 14. részét tekintheted most meg, melynek címe: A Kelták földjén.

Tartalom:

New York, 2075: egy nagyhatalmú gonosz boszorkány, a Sötét Úrnő uralkodik a világon, fiatal lányokat varázsol el, így szerez örök életet. Angelicát is elvarázsolja, ami feldühíti Argai herceget, akit egy villámcsapás átrepít az ezer évvel későbbi New Yorkba. OszkárBarnabás és Moony menedéket nyújtanak neki, ők segítik a herceget. Az időgép segítségével visszamennek a középkorba és lemásolják a jóslatok könyvét, ebben minden vers egy lépés a varázslat ellenszere felé, ami megmentheti Angelicát. A királynő érzi a veszélyt és az igazi jóslatok könyvével követi hőseinket, ám barátaink mégis megszerzik az hat alkotóelemet: a mandragóra, a fáraó amulettjét, a Szent Grált, a fekete aranyt, a csillagport és a receptet az elkészítéshez.

Széljárta lápok földjén vasöklű zsarnok uralkodik. Mi a druidáknak szent növény, a virág a Szent Mezőn nyílik” – szól a versrejtvény. Lángész Oszkár gyorsan rájön, hogy a druidák, azaz a kelta bölcs varázsló papok szent növénye a fagyöngy, így barátainknak vissza kell menniük a középkori Skóciába, a lápok földjére. A Sötét úrnő azonban itt is várja már őket, így belebújik a “vasöklű zsarnok” El Gin urának Lord Crushley testébe, hogy meglepetéssel szolgáljon Argainak. A Sötét Úrnő elfogja a herceget, akinek azonban sikerül megszöknie El Gin várából, a druidák, főleg Mogdane meggyógyítják és barátaink visszatérnek a jövőbe…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑