Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, máj, 19.
Továbbiak: Argai Herceg, Rajzfilmsorozatok


Argai Herceg – A Lovagi Torna

Az Argia herceg című francia rajzfilmsorozat oroszlánfejű hőse sok gyerkőc kedvencévé vált a 2000-res évek elején, amikor a hajnali órákban adta az egyik kereskedelmi tévé! Az időutazásos kaland 18. részét tekintheted most meg, melynek címe: A lovagi torna.

Tartalom:

New York, 2075: egy nagyhatalmú gonosz boszorkány, a Sötét Úrnő uralkodik a világon, fiatal lányokat varázsol el, így szerez örök életet. Angelicát is elvarázsolja, ami feldühíti Argai herceget, akit egy villámcsapás átrepít az ezer évvel későbbi New Yorkba. Oszkár, Barnabás és Moony menedéket nyújtanak neki, ők segítik a herceget. Az időgép segítségével visszamennek a középkorba és lemásolják a jóslatok könyvét, ebben minden vers egy lépés a varázslat ellenszere felé, ami megmentheti Angelicát. A királynő érzi a veszélyt és az igazi jóslatok könyvével követi hőseinket, ám barátaink mégis megszerzik az kilenc alkotóelemet: a mandragórát, a fáraó amulettjét, a Szent Grált, a fekete aranyt, a csillagport, a fagyöngyöt, a varázslótuszt, az ősi kéziratot és a receptet az elkészítéshez.

A démon ereje megzavarja az angyal álmát, ám hatalma vesztével az álom nem több örök éjszakánál”. A királynő cselessége révén nagy előnyre tett szert. Amíg  királynő Argai herceggel vív, Varangy elrabolja Angelicát és Moonyt. Barátaink kétségbeesnek, mi haszna így az ellenszernek, úgy tűnik minden kezdődik elölről…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑