Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, máj, 23.
Továbbiak: Argai Herceg, Rajzfilmsorozatok


Argai Herceg – A Nagy Menekülés

Az Argia herceg című francia rajzfilmsorozat oroszlánfejű hőse sok gyerkőc kedvencévé vált a 2000-res évek elején, amikor a hajnali órákban adta az egyik kereskedelmi tévé! Az időutazásos kaland 19. részét tekintheted most meg, melynek címe: A nagy menekülés.

Tartalom:

New York, 2075: egy nagyhatalmú gonosz boszorkány, a Sötét Úrnő uralkodik a világon, fiatal lányokat varázsol el, így szerez örök életet. Angelicát is elvarázsolja, ami feldühíti Argai herceget, akit egy villámcsapás átrepít az ezer évvel későbbi New Yorkba. Oszkár, Barnabás és Moony menedéket nyújtanak neki, ők segítik a herceget. Az időgép segítségével visszamennek a középkorba és lemásolják a jóslatok könyvét, ebben minden vers egy lépés a varázslat ellenszere felé, ami megmentheti Angelicát. A királynő érzi a veszélyt és az igazi jóslatok könyvével követi hőseinket, ám barátaink mégis megszerzik az kilenc alkotóelemet: a mandragórát, a fáraó amulettjét, a Szent Grált, a fekete aranyt, a csillagport, a fagyöngyöt, a varázslótuszt, az ősi kéziratot és a receptet az elkészítéshez.

Egy Pasha elbukik, a lány alszik tovább bár nem akarják mindkettőre sötét jövő vár”. A királynő úgy érzi győzelmet aratott, hiszen bebörtönözte Angelicát, Moonyt és Pashát. Argai herceg rájött, hogy kardján rajtamaradt a Sötét Úrnő vére, ami a tizedik alkotórész. Pasha, Mr. Po és Hugsley sikeresen deaktiválja az F-107-es Börtönbolygó védelmi rendszerét, majd felrobbantják, így a királynő birodalmának egyik alapköve semmissé lett. Moony is sikeresen megszabadul őreitől, miközben az F107-re szállítják, de sajnos meteoritzáporba kerül és élete egy hajszálon függ, Angelicáéval együtt…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑