Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, jún, 04.
Továbbiak: Argai Herceg, Rajzfilmsorozatok


Argai Herceg – A Tömjéntartó

Az Argia herceg című francia rajzfilmsorozat oroszlánfejű hőse sok gyerkőc kedvencévé vált a 2000-res évek elején, amikor a hajnali órákban adta az egyik kereskedelmi tévé! Az időutazásos kaland 22. részét tekintheted most meg, melynek címe: A tömjéntartó.

Tartalom: 

New York, 2075: egy nagyhatalmú gonosz boszorkány, a Sötét Úrnő uralkodik a világon, fiatal lányokat varázsol el, így szerez örök életet. Angelicát is elvarázsolja, ami feldühíti Argai herceget, akit egy villámcsapás átrepít az ezer évvel későbbi New Yorkba. Oszkár, Barnabás és Moony menedéket nyújtanak neki, ők segítik a herceget. Az időgép segítségével visszamennek a középkorba és lemásolják a jóslatok könyvét, ebben minden vers egy lépés a varázslat ellenszere felé, ami megmentheti Angelicát. A királynő érzi a veszélyt és az igazi jóslatok könyvével követi hőseinket, ám barátaink mégis megszerzik a 11 alkotóelemet: a mandragórát, a fáraó amulettjét, a Szent Grált, a fekete aranyt, a csillagport, a fagyöngyöt, a varázslótuszt, az ősi kéziratot, a szent igazgyöngyöt és a receptet az elkészítéshez.

A Notre-Dame ismét a cél, egy alkotórész kell még, a tartó miben tömjén ég, s így végül a remény újra él.Lángész Oszkár, Barnabás, Argai herceg és Moony ismét visszautaznak 1250-be, a franciaországi Notra-Dame-ba, hogy megszerezhessék az utolsó, tizenkettedik alkotóelemet is, a tömjéntartót.  Mivel a Sötét úrnő azt hiszi, hogy a szent igazgyöngy hegyénél elpusztította Argai-t, csak Oszkár és Angelica fejére tűzött ki vérdíjat. Gergely barát elárulta barátainknak, hogy egy fogadó szobájában rejtette el a tömjéntartót, így Barnabás és Argai elmennek érte. Gergely barát nem tudta, hogy a vak fogadós, a királynő egyik behódolója, aki a hangjáról felismerte Argai herceget, majd altató varázsfőzetet kevert italába…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑