Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, jún, 20.
Továbbiak: Argai Herceg, Rajzfilmsorozatok


Argai Herceg – A Végső Ütközet

Az Argia herceg című francia rajzfilmsorozat oroszlánfejű hőse sok gyerkőc kedvencévé vált a 2000-res évek elején, amikor a hajnali órákban adta az egyik kereskedelmi tévé! Az időutazásos kaland 26. részét tekintheted most meg, melynek címe: A végső ütközet.

Tartalom:

New York, 2075: egy nagyhatalmú gonosz boszorkány, a Sötét Úrnő uralkodik a világon, fiatal lányokat varázsol el, így szerez örök életet. Angelicát is elvarázsolja, ami feldühíti Argai herceget, akit egy villámcsapás átrepít az ezer évvel későbbi New Yorkba. Oszkár, Barnabás és Moony menedéket nyújtanak neki, ők segítik a herceget. Az időgép segítségével visszamennek a középkorba és lemásolják a jóslatok könyvét, ebben minden vers egy lépés a varázslat ellenszere felé, ami megmentheti Angelicát. A királynő érzi a veszélyt és az igazi jóslatok könyvével követi hőseinket, ám Barátaink megszerezték az össze alkotóelemet az ellenszerhez:  a mandragórát, a fáraó amulettjét, a Szent Grált, a fekete aranyt, a csillagport, a fagyöngyöt, a varázslótuszt, az ősi kéziratot, a szent igazgyöngyöt, a tömjéntartót és a receptet az elkészítéshez.

Az angyalt, hogy felébresszék mágusra van szükség és a hercegre ki mindig szerette“. A középkori Varangy kiszabadítja Oriale királynőt, így Oszkárék csak a látszatot tudják fenntartani a Sötét Úrnőnek, amikor a csere történik Angelicára. Whang mester segíti feljuttatni  Argai herceget a királynő zászlóshajójára, így meg tudja menteni Angelicát. Mivel az összes alkotóelem kéznél volt és Angelica visszakerült a tirlochi kolostorba, elkezdődhetett a várva várt “ébresztési” szertartás. Ehhez szükség volt a mágusok mágusára, Merlinre is, így Barnabás a következő igével szólította őt:  “Ha Merlin segít, boldog vég közelít, hogy a gonoszt legyőzhesd, csak a mágus segíthet“.

A szertartáson ott volt Lord Jason, Khar király (Argai apja), Tish barát, Gergely barát, Whang mester, Mogdane druida, Argai herceg, Moony, BarnabásLángész Oszkár és persze Angelica is. Merlin elkezdte a rituálét, amit a Sötét Úrnő is rendesen megérzett, így arra készült, hogy megnyomja a világ elpusztítását jelentő gombot…

 

Tags: ,


A GyerekTV főbubusa2 hozzászólássa Argai Herceg – A Végső Ütközet

  1. Mesevarazs

    Most komolyan ebből a sorozatból ez már a negyedik videó ami nem érhető el. Azért köszi a lehetőséget.??

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑