Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, ápr, 18.
Továbbiak: Argai Herceg, Rajzfilmsorozatok


Argai Herceg – Alyasha

Az Argai herceg című francia rajzfilmsorozat oroszlánfejű hőse sok gyerkőc kedvencévé vált a 2000-res évek elején, amikor a hajnali órákban adta az egyik kereskedelmi tévé! Az időutazásos kaland 10. részét tekintheted most meg, melynek címe: Alyasha.

Tartalom:

New York, 2075: egy gonosz boszorkány, a Sötét Úrnő uralkodik a világon, fiatal lányokat varázsol el, így szerez örök életet. Angelicát is elvarázsolja, ami feldühíti Argai herceget, akit egy villámcsapás átrepít az ezer évvel későbbi New Yorkba. OszkárBarnabás és Moony menedéket nyújtanak neki, ők segítik a herceget. Az időgép segítségével visszamennek a középkorba és lemásolják a jóslatok könyvét, ebben minden vers egy lépés a varázslat ellenszere felé, ami megmentheti Angelicát. A királynő érzi a veszélyt és az igazi jóslatok könyvével követi hőseinket mégsem sikerül megakadályoznia, hogy megszerezzék az első három alkotórészt a mandragórát, fáraó amulettjét és a Szent Grált!

Azonban az ellenszernek semmi haszna, ha nincs meg Angelica, így a következő verset olvassák: “”A herceg a kedvest, hogy megmentse, a szultán szolgái közt kell keresse. A piacokról embereket adnak-vesznek, a herceg és a királynő megütköznek.” Mikor Hugsley a középkorban a Közel-Keleten nézelődött megállt Alyashában is, a baljós rabszolgapiacon. Barátaink ezek után azonnal az arábiai Alyashába mentek 1250-be, a kegyetlen Ayfar szultán birodalmába, ahol segítségükre lesz a helybéli Modzy. A Sötét királynő a szultánnak ajándékoztaa Angelicát, akinek a testét felébresztette az elméjét azonban nem. Argai herceg és Barnabás, Oliban testőrkapitányt legyőzve kitudták szabadítani az álomban ragadt leányt, azonban Oriale királynő természeti haragja csillapíthatatlan volt…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑