Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, jún, 16.
Továbbiak: Argai Herceg, Rajzfilmsorozatok


Argai Herceg – Angelika

Az Argia herceg című francia rajzfilmsorozat oroszlánfejű hőse sok gyerkőc kedvencévé vált a 2000-res évek elején, amikor a hajnali órákban adta az egyik kereskedelmi tévé! Az időutazásos kaland 25. részét tekintheted most meg, melynek címe: Angelika.

Tartalom:

New York, 2075: egy nagyhatalmú gonosz boszorkány, a Sötét Úrnő uralkodik a világon, fiatal lányokat varázsol el, így szerez örök életet. Angelicát is elvarázsolja, ami feldühíti Argai herceget, akit egy villámcsapás átrepít az ezer évvel későbbi New Yorkba. Oszkár, Barnabás és Moony menedéket nyújtanak neki, ők segítik a herceget. Az időgép segítségével visszamennek a középkorba és lemásolják a jóslatok könyvét, ebben minden vers egy lépés a varázslat ellenszere felé, ami megmentheti Angelicát. A királynő érzi a veszélyt és az igazi jóslatok könyvével követi hőseinket, ám Barátaink megszerezték az összes alkotóelemet az ellenszerhez.

Kegyetlen a sors és kegyetlen a gonosz, hogy az angyalt megszerezze a világot is elpusztítja, örökre.” – A Sötét Úrnő elrabolja Angelicát és Tirloch ellen indult, úgy tűnik minden elveszett. Utolsó kísérletként Argai herceg elfogja Oriale királynőt és felajánlja az 1000 évvel későbbi úrnőnek cserébe Angelicáért…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑