Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, máj, 11.
Továbbiak: Argai Herceg, Rajzfilmsorozatok


Argai Herceg – Awikango Sivataga

Az Argai herceg című francia rajzfilmsorozat oroszlánfejű hőse sok gyerkőc kedvencévé vált a 2000-res évek elején, amikor a hajnali órákban adta az egyik kereskedelmi tévé! Az időutazásos kaland 16. részét tekintheted most meg, melynek címe: Awikango sivataga.

Tartalom:

New York, 2075: egy nagyhatalmú gonosz boszorkány, a Sötét Úrnő uralkodik a világon, fiatal lányokat varázsol el, így szerez örök életet. Angelicát is elvarázsolja, ami feldühíti Argai herceget, akit egy villámcsapás átrepít az ezer évvel későbbi New Yorkba. Oszkár, Barnabás és Moony menedéket nyújtanak neki, ők segítik a herceget. Az időgép segítségével visszamennek a középkorba és lemásolják a jóslatok könyvét, ebben minden vers egy lépés a varázslat ellenszere felé, ami megmentheti Angelicát. A királynő érzi a veszélyt és az igazi jóslatok könyvével követi hőseinket, ám barátaink mégis megszerzik az nyolc alkotóelemet: a mandragórát, a fáraó amulettjét, a Szent Grált, a fekete aranyt, a csillagport, a fagyöngyöt, a varázslótuszt és a receptet az elkészítéshez.

Mélyen a sivatag homokjában alszik a tekercs, a feledés homályában. Az utat egy skorpió őrzi, menj Awikangóba történjen bármi.” – barátaink Afrika kietlen sivatagába utaznak, hogy megszerezzék az ősi kéziratot. Argai herceget és Lángész Oszkárt a Sötét királynő parancsára elfogja Adjiba, a terület ura, BarnabásMonomotapa királyság barlangi szentélyébe tart, hogy elvihesse a varázserejű kéziratot, amit csak teljesen tiszta lélek láthat. Így a Sötét úrnő és Varangy üldözőbe vette Barnabást és az őt segítő Moonyt, ezalatt Oszkár és Argai megküzdenek a Skórpiószörnnyel…

 

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑