Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, ápr, 29.
Továbbiak: Argai Herceg, Rajzfilmsorozatok


Argai Herceg – Az Elvarázsolt Erdő

Az Argia herceg című francia rajzfilmsorozat oroszlánfejű hőse sok gyerkőc kedvencévé vált a 2000-res évek elején, amikor a hajnali órákban adta az egyik kereskedelmi tévé! Az időutazásos kaland 13. részét tekintheted most meg, melynek címe: Az elvarázsolt erdős.

Tartalom:

New York, 2075: egy nagyhatalmú gonosz boszorkány, a Sötét Úrnő uralkodik a világon, fiatal lányokat varázsol el, így szerez örök életet. Angelicát is elvarázsolja, ami feldühíti Argai herceget, akit egy villámcsapás átrepít az ezer évvel későbbi New Yorkba. OszkárBarnabás és Moony menedéket nyújtanak neki, ők segítik a herceget. Az időgép segítségével visszamennek a középkorba és lemásolják a jóslatok könyvét, ebben minden vers egy lépés a varázslat ellenszere felé, ami megmentheti Angelicát. A királynő érzi a veszélyt és az igazi jóslatok könyvével követi hőseinket, ám barátaink mégis megszerzik az öt alkotóelemet.

Miután Barnabás és Argai herceg felrobbantotta a királynő Zászlóshajóját, a Sötét úrnő visszatért legelső otthonába, a középkori Régi toronyba, ahol a régi Varangy fogadta mivel a klónja elpusztult a hajó felrobbanásakor.  “Csillagpor hullik az égből, a tündérek országában, hullanak a könnyek az elvarázsolt királyságban” – Argai szerencsére tudta, hogy a csillagpor a tündérek könnyét jelenti, így barátaink visszautaztak a középkori Elvarázsolt Erdőbe, ahol már várta őt Oriale királynő. Argai herceg és Barnabás ismét Kargaltól, minden erdők koboldjától kapott helyes útbaigazítást, merre találják a hatodik alkotóelemet, azonban azt nem sejtették milyen veszély leselkedik rájuk, így Varangy és a koboldok elkapták őket és a Régi toronyba vitték, a Sötét királynőnek, aki Barnabást nyakig kővé, Argait meg macskaméretűvé változtatta. Szerencsére Lángész Oszkár és Moony megtudta Kargaltól, hogy mi történt barátaikkal és három varázserejű tárgyat is kaptak a koboldtól. Vajon sikerül kiszabadítani Argai herceget és Barnabást egy olyan helyről, ahol még a gombák is beszélnek, és ahol Oriale királynő eltervezte, hogy ő lesz a jövő világának legnagyobb zsarnoka?

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑