Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, jún, 08.
Továbbiak: Argai Herceg, Rajzfilmsorozatok


Argai Herceg – Melusine a Tündér

Az Argia herceg című francia rajzfilmsorozat oroszlánfejű hőse sok gyerkőc kedvencévé vált a 2000-res évek elején, amikor a hajnali órákban adta az egyik kereskedelmi tévé! Az időutazásos kaland 23. részét tekintheted most meg, melynek címe: Melusine a tündér.

Tartalom:

New York, 2075: egy nagyhatalmú gonosz boszorkány, a Sötét Úrnő uralkodik a világon, fiatal lányokat varázsol el, így szerez örök életet. Angelicát is elvarázsolja, ami feldühíti Argai herceget, akit egy villámcsapás átrepít az ezer évvel későbbi New Yorkba. Oszkár, Barnabás és Moony menedéket nyújtanak neki, ők segítik a herceget. Az időgép segítségével visszamennek a középkorba és lemásolják a jóslatok könyvét, ebben minden vers egy lépés a varázslat ellenszere felé, ami megmentheti Angelicát. A királynő érzi a veszélyt és az igazi jóslatok könyvével követi hőseinket, ám Barátaink megszerezték az össze alkotóelemet az ellenszerhez:  a mandragórát, a fáraó amulettjét, a Szent Grált, a fekete aranyt, a csillagport, a fagyöngyöt, a varázslótuszt, az ősi kéziratot, a szent igazgyöngyöt, a tömjéntartót és a receptet az elkészítéshez.

Örökre eltűnik az időgép, a jövő immár csak emlék. Egyre halványul a fény, mi jöhet még, ez után mi jöhet még?Oszkár és Moony elindulnak, hogy megkeressék Argai-t és Barnabást, miután nem válaszoltak a hívásukra. A Sötét úrnő már várta Oszkárékat a fogadóban. Argai herceget és Barnabást immáron harmadszor segíti Kargal, minden erdők koboldja és elvezeti őket az elvarázsolt fához, amin keresztül eljutottak Melusine tündérhez, aki segítette a herceget a menekülésben. A királynőnek nem sikerül elfognia Oscart és Argai és Barnabás is elmenekülnek, ám Argai csak egy balesettel tudja megmenteni barátait…

Tags: ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑