Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, Sze, 12.
Továbbiak: Az Elsüllyedt Világok, Rajzfilmsorozatok


Az Elsüllyedt Világok – Árkáná Szíve

A Föld alatt élő Arkádia népének Napuk, a Shagma ad életerőt, aminek ereje fogyatkozni kezd… Az 1985-ös francia Az Elsüllyedt Világok mesesorozat 1. évadának, 16. részét nézheted most meg, amely az Árkáná szíve címmel büszkélkedhet!

Leírás:

Az elsüllyedt világok körül a Shagma tovább lüktetett, Arkana, Spartacus, Bob és Rebecca a Shagshag fedélzetén keresi, hogy milyen út vezet az elsüllyedt világ Árkádiájából az elfelejtett Kozmosz felé. Árkádiában már nem tudtak tovább várni Arkanára, a Shagma nagyon beteg volt és eldöntötték, hogy a hét szivárvány energiáját a Shagmában gyűjtik össze, amit eddig még nem próbáltak a kockázatossága miatt.

Mialatt Árkádiában a szivárványok energiáit a Shagma köré gyűjtötték össze, Arkana átváltozott egy ritmikusan lüktető fehér gömbbé, azaz Shagszívvé. A csapat egy galaktikus folyosóba került, ahol Shagshag elvesztette eszméletét és átlátszóvá vált. Rebecca féltő szeretettel vigyázott Arkana Shagszívére, így az dobogott szüntelenül, az árkádiaiak meggyógyították a Shagmát, de majdnem elvesztették a követüket.

Tags: , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑