Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, Sze, 04.
Továbbiak: Az Elsüllyedt Világok, Rajzfilmsorozatok


Az Elsüllyedt Világok – Bárkár Játékosai

A Föld alatt élő Arkádia népének Napuk, a Shagma ad életerőt, aminek ereje fogyatkozni kezd… Az 1985-ös francia Az Elsüllyedt Világok mesesorozat 1. évadának, 14. részét nézheted most meg, amely a Bárkár játékosai címmel büszkélkedhet!

Leírás:

Spartacus a Föld mélyében született, a földalatti rétegekben nőtt fel, segíteni akart Arkanának és barátainak, hogy megtalálják az Árkádiába vezető utat, de soha senkinek nem beszélt Bárkár városáról. A sivatagi város Bárkár mögötti voltak a shagmikus sugarak, ami azt jelentette, hogy Árkádia már közel van hozzájuk. Spartacus azonban figyelmeztette Arkanát, hogy Bárkár olyan város, amelyet mindenkinek ajánlatos elkerülni, megfogadta, hogy nem teszi lábát mégegyszer ebbe az övezetbe.

Bár Spartacus nem akart átkelni a játékosok városán, muszáj volt különben nagyon hosszú lenne az út Árkádiába. Shagshag egy nagy homokvihar után a süllyedő homokban találta magát, így a többiek húzták. Amikor elértek egy kis tavacskához, Bob levette az alvó Spartacusról a csodakarmantyúját, majd játékosok elrabolták a fiút és elvitték a bárkári nagycirkuszba gladiátornak. Spartacus, Arkana, Rebacca, Bik és Bak besurrantak Bárkárba, hogy kiszabadítsák Bobot. Spartacus újra találkozott a cirkusz “porondmesterével”, aki nem engedi csak úgy el Bob-ot. Spartacusból anno a játékosok bajnokot akartak faragni, de ő nem akart ülni soha, kényszeríteni akarták, így elmenekült…

Tags: , ,


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑