Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, máj, 05.
Továbbiak: Bogyó és Babóca, Rajzfilmsorozatok


Bogyó és Babóca – A Homokvár

Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány kalandos, természetbeli felfedezéseit, Bartos Erika meséi alapján Pogány Judit meséli el nekünk. Most a kis barátok történeteinek 2. évadának, 2. részét skubizhatod meg, melynek címe: A homokvár.

Tartalom:

Egy meleg nyári napon Bogyó, Babóca, Gömbi és Baltazár felvették fürdőruhájukat,  előkeresték vödreiket, lapátjukat és elindultak a Homokszigetre homokvárat építeni. Útjuk során találtak egy szép, nagy dinnyét és úgy döntöttek magukkal viszik, hogy a nap végén csemegézhessenek belőle. Bogyó, Babóca, Baltazár és Gömbi óvatosan gurították maguk előtt a dinnyét, de amint a domboldalhoz érkeztek a dinnye megindulta a lejtőn lefelé. Gömbi felugrott a dinnye tetejére, megpróbálta megállítani a száguldó gyümölcsöt, de nem sikerült neki, lábacskái kicsúsztak alóla és lepottyant a földre, a dinnye, pedig gurult-gurult tovább lefelé.

Mindannyian szaladtak a dinnye után, ahogyan csak a lábuk bírta, de a dinnye gyorsabb volt. Amikor a dinnye gyorsabb volt, rázuhant egy éles kőre és darabokra tört. A négy kis barát Gömbi javaslatára körbeülte a dinnyedarabokat és nekiláttak falatozni a piros, édes gyümölcsöt, amíg egészen tele nem lett a pocakjuk. Babóca, Gömbi és Baltazár elrepült volna a Homokszigetre, azonban Bogyó nem tudott repülni, így a dinnyehéjakból hajót építettek…

Tags:


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑