Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, máj, 29.
Továbbiak: Bogyó és Babóca, Rajzfilmsorozatok


Bogyó és Babóca – A mézeskalácsok

Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány kalandos, természetbeli felfedezéseit, Bartos Erika meséi alapján Pogány Judit meséli el nekünk. Most a kis barátok történeteinek 2. évadának, 8. részét skubizhatod meg, melynek címe: A mézeskalácsok.

Tartalom:

Elérkezett a december, az erdőt beborította a fehér hótakaró. Bogyó és Babóca a katicalány pöttyös házikójában üldögéltek, majd mézeskalács készítésébe kezdtek. Bogyó és Babóca munkához láttak, sürögtek-forogtak a konyhában összegyúrták a tésztát és laposra nyújtották, Babóca elővette fiókjából a mézeskalács formákat. A formákat belenyomkodták a tésztába és sütni kezdték a mézeskalácsokat. Amikor szép pirosra sültek, akkor Babóca kivette a mézeskalácsokat a sütőből, egy tálba tette és kivette a házikó elé, hogy mihamarabb kihűljön a hidegben.

A ház felett egy szarka jelent meg, aki megérezte a finom illatot és nyomban észre is vette a mézeskalácsokat, megfogta csőrével a tálat és uzsgyi elrepült vele. Amikor Babóca kijött, hogy visszavigye a süteményeket,  sehol sem találta a tálat. Bogyó és Babóca elindultak az erdőben, hogy megkeressék a tálnyi mézeskalácsukat…

Tags:


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑