Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, jún, 02.
Továbbiak: Bogyó és Babóca, Rajzfilmsorozatok


Bogyó és Babóca – A Sárga Katica

Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány kalandos, természetbeli felfedezéseit, Bartos Erika meséi alapján Pogány Judit meséli el nekünk. Most a kis barátok történeteinek 2. évadának, 9. részét skubizhatod meg, melynek címe: A sárga katica.

Tartalom:

Megérkezett a tavasz, Babóca elhatározta, hogy rendbe teszi a virágoskertjét. Előkereste az ásót, a gereblyét, fejére pöttyös kendőt kötött, amint azonban kilépett az ajtón halk nyöszörgést hallott a ház mögül. Kelemen, a kanári adta ki a fájlaló hangokat, akinek eltörött a szárnya, mert a napba nézett és nagyon magasról zuhant le. Épp arra járt Bogyó, a csigafiú és Vendel, a szarvasbogár, akik szóltak Bagoly doktornak, hogy segítsen a törött szárnyú madáron.

Bagoly doktor megállapította, hogy a kanárinak bizony csúnya törése van és óvatosan bekötözte Kelemen törött szárnyát. Kelemen egy napon mesélte Babócának, hogy ahol szigeten él ott is van egy katica, akinek sárga a háta. Bagoly doktor hamarosan levette a kötést Kelemenről, majd a kanári hátára vette Bogyót és Babócát és már indult is a távoli kis sziget felé, hogy megismerhessék Katát, a sárga katicát…

Tags:


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑