Menü
1 Csillag2 Csillag3 Csilag4 Csillag5 Csillag

Közzététel: 2013, ápr, 07.
Továbbiak: Bogyó és Babóca, Rajzfilmsorozatok


Bogyó és Babóca – Boszorkányok

Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány kalandos, természetbeli felfedezéseit, Bartos Erika meséi alapján Pogány Judit meséli el nekünk. Most a kis barátok történeteinek 1. évadának, 8. részét skubizhatod meg, melynek címe: Boszorkányok.

Tartalom:

Egy nyári napon Bogyó és Babóca barátaikkal a boszorkányokról beszélgettek. Baltazár, a méhecske erősen kételkedett az éjszaka, seprűnyélen repkedő boszorkányok létezésében. Nemsokára Bogyó és Babóca elindultak hazafelé, miközben megbeszélték, hogy este visszajönnek, hátha látnak boszorkányokat. Egy kosárba enni és innivalót pakoltak és újra elindultak a rétre, ahol hosszasan nézték az eget, de semmi sem történt. Bogyó éppen már javasolta, hogy menjenek haza, amikor Babóca hirtelen megtorpant, mert egy furcsa hangot hallott a fa lombjában. A csigafiú és a katicalány rémülten összeölelkeztek, majd egyszer csak egy boszorkány röppent fel a fa mögül, Bogyó és Babóca nagyot sikítottak ijedtükben, azt követően egy másik boszorkány is feltűnt az égen és szaladtak, ahogy csak a lábuk bírta.

A két jó barát egy bokor mögé bújt el gyorsan, miután a két boszorkány leszállt a földre, levették fekete köpenyüket, fekete kalapjukat és vidáman mondták, hogy csak a barátaik azok, Pihe és Baltazár. Bogyó és Babóca nagyon megharagudott két társukra, amiért ilyen csúnyán megijesztették őket. Baltazár hiába mondta, hogy csak tréfálni szeretett volna, a katicalány és a csigafiú elhatározták, hogy visszaadják ezt a rémületkeltést…

Tags:


A GyerekTV főbubusaVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fel az oldal tetejére ↑